Projectontwikkeling

Meer dan bouwen alleen

Naast bouwen richt Te Brake Bouw zich ook op projectontwikkeling. Al in de voorbereidende fase ondersteunen wij opdrachtgevers met onder andere ontwerpadviezen, constructieberekeningen, bouwaanvragen, welstandadvies en eventuele aanvragen voor subsidies.

Specialist in projectontwikkeling


Bij het realiseren van bouwprojecten is een professionele organisatie essentieel. Dankzij jarenlange ervaring weet Te Brake Bouw als geen ander dat er veel komt kijken bij het verbouwen en verkopen van projecten. Direct bij aanvang van het project kunt u rekenen op onze kennis en ervaring. Te Brake Bouw speelt in op de wensen van opdrachtgevers, vergunningverleners én gebruikers. Wij denken graag met u mee voor het beste resultaat.

Betrokken partner bij ieder project

Wij werken oplossingsgericht en slim, zodat u als projectontwikkelaar, zakelijke partij of overheid het beste rendement kunt behalen. In samenwerking met diverse partijen werkt Te Brake Bouw aan onder andere huurwoningen, vrije sector woningen, utiliteitsbouw en projectmatige bouw. Woningen van hoogwaardige bouwkwaliteit voor iedere doelgroep: Te Brake Bouw is uw betrokken partner voor het realiseren en verkopen van woningen.