Over ons

 

Te Brake Bouw is een moderne bouwonderneming, actief in utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en onderhoud. Vanwege een platte organisatiestructuur zijn de interne en externe lijnen kort. Professionele en particuliere opdrachtgevers weten ons hierdoor telkens weer te vinden.

MEER DAN BOUWEN ALLEEN

Niet alleen bouwen zelf is bij te Brake Bouw uitstekend verzorgd. In de voorbereidende fase ondersteunen wij opdrachtgevers met ontwerpadviezen, constructieberekeningen, bouwaanvragen, welstandadvies en eventuele aanvragen voor subsidies. Daarnaast produceren wij in onze modern uitgeruste timmerwerkplaats producten voor eigen werken en voor derden. Ook is te Brake Bouw actief in projectontwikkeling.

WONINGBOUW

Woningbouw is en blijft in alle opzichten maatwerk, of het nu gaat om particuliere woningbouw of om seriematige nieuwbouwprojecten. Te Brake Bouw realiseert zich dat een nieuwe woning voor toekomstige bewoners geen dagelijkse aangelegenheid is. Ieder heeft zijn eigen specifieke woonwensen en ideeën.
Te Brake Bouw weet deze waar te maken. Door te werken in bouwteamverband met opdrachtgever en architect, krijgt de opdrachtgever maximaal inspraak in het bouwproces.

UTILITEITSBOUW

Te Brake Bouw verwezenlijkt utiliteitswerken voor de meest uiteenlopende organisaties. Of het nu gaat om bedrijven, gemeenten, scholen of andere instellingen, het verwezenlijken van het juiste resultaat staat voorop.

ONDERHOUD

Men ziet vaak op tegen onderhoudswerkzaamheden, Niet nodig, als het aan ons ligt. Door vooraf een strak werkschema op te stellen en duidelijke afspraken te maken, weet te Brake Bouw overlast tot een minimum te beperken. Of het nu gaat om renovatie, restauratie, (planmatig) onderhoud of een verbouwing. Kortom: te Brake Bouw levert maatwerk in vakwerk.

 

 

Technische school aan de IJsselkade in aanbouw

Textielfabriek Westerman in Groenlo

Internaat in Groenlo

C.a.v.v. in Zeddam

Kerk van Dronten in de steigers

Historie

Te Brake Bouw werd opgericht in 1924. Het ambachtelijke bouwbedrijf heeft altijd veel kerken en scholen gebouwd in Gelderland. Door de jaren heen ging Te Brake Bouw zich steeds meer specialiseren, met name in de villabouw.

Technische school aan de IJsselkade te Doetinchem

Bovenaanzicht technische school aan de IJsselkade te Doetinchem

Boerenbond in Groenlo

Textielfabriek Westerman in Groenlo

Pensionaat in Groenlo

Moderne kerk in Lochem

Kerk in Vragender